Free Right Music

Μας εμπιστεύονται

Τι είναι η υπηρεσία "Free Right Music"

Δημιουργήσαμε την μουσική βιβλιοθήκη  Free Right Music / Σύνθεση, Μουσική παραγωγή & διάθεση της “Bo-synthesis”, για να σας προσφέρουμε μουσική υπόκρουση για δημόσια εκτέλεση χωρίς υποχρέωση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων σε ΟΣΔ (Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Οργανισμούς Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου – Για να μάθετε τι είναι τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα πατήστε εδώ), κατάλληλη για χώρους ψυχαγωγίας (μπαρ, καφετέριες, καφενεία, παιδότοπους κλπ), εστίασης (εστιατόρια, σνακ μπαρ, φαστ φουντ κλπ), σε κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων, γυμναστήρια, σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, χώρους αναμονής, μέσα μεταφοράς, τηλεφωνικά κέντρα κ.α.

Η αναπαραγωγή της παραπάνω μουσικής βιβλιοθήκης Free Right Music γίνεται απολύτως νόμιμα και  δεν εμπίπτει σε καταβολές για πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα σε κανέναν ΟΣΔ ή ΑΟΔ . Η Bo-synthesis έχει αποκλειστικά όλα τα Πνευματικά & Συγγενικά δικαιώματα ως Συνθέτης και Παραγωγός. Επίσης δεν έχει εκχωρήσει κανένα από τα Πνευματικά & Συγγενικά της δικαιώματα σε κανέναν ΟΣΔ ή ΑΟΔ. 

Που και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία "Free Right Music" ;

Αναπαραγωγή, δημόσια εκτέλεση Ορχηστρικής μουσικής με μηχανικά μέσα, κατάλληλη για όλους τους χώρους της επιχείρησης σας όπου η μουσική δεν παίζει τον πρώτο ρόλο για την διασκέδαση των πελατών σας, όπως reception, εστιατόρια, μπαρ, εμπορικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, super market, συνεδριακά κέντρα, γυμναστήρια, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, χώρους αναμονής και τηλεφωνικά κέντρα η οποία ικανοποιεί όλα τα γούστα αλλά και τις ανάγκες της επιχειρήσεως σας, άρτια ενορχηστρωμένα και σε άριστη ποιότητα ήχου.

Χωρίς καταβολή δικαιωμάτων σε ΟΣΔ (Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Οργανισμούς Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου). Απαλλαγείτε από τον φόβο των ελέγχων και ποινικών διώξεων αλλά και των οικονομικών απαιτήσεων των ΟΣΔ, με την χρήση μη εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου από ΟΣΔ, της υπηρεσίας της “Bo-synthesis”.

Έτσι μπορείτε να ακούσετε δημόσια στους χώρους της επιχείρησής σας, απολύτως νόμιμα με την χρήση μη εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου από ΟΣΔ, της υπηρεσίας της “Bo-synthesis” μουσικές συνθέσεις-μουσικά χαλιά που δεν εμπίπτουν σε καταβολές για πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, αφού είναι μόνο δικές μας δημιουργίες.

Τι όφελος έχω με τη χρήση της υπηρεσίας;

Με την υπηρεσία μας, δεν πληρώνετε ΕΔΕΜ (νέος ΟΣΔ μετά την λήξη της ΕΥΕΔ κρατική πρώην ΑΕΠΙ), Αυτοδιαχείριση, GEA ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ και δεν χρειάζεται η έκδοση Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης των παραπάνω ΟΣΔ & ΑΟΔ αφού όλα τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα για το ρεπερτόριο που σας παρέχουμε, ανήκουν αποκλειστικά στην “Bo-synthesis”.

Με την ετήσια συνδρομή, αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο ρεπερτόριο της “Bo-synthesis” για ένα χρόνο και καλύπτει τη δημόσια εκτέλεση της μουσικής της “Bo-synthesis” στην επιχείρησή σας.

Η εναλλακτική λύση για της Ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες έχουν πολλούς κοινόχρηστους χώρους αλλά δεν χρειάζονται σε όλους τους διασκεδαστική μουσική και τραγούδια όπως reception, χώρους αναμονής, μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, αλλά και τηλεφωνικό κέντρο.

Παρέχεται πιστοποιητικό-άδεια χρήσης των παρεχόμενων συνθέσεων για τη μη εκχώρηση του συνόλου του ρεπερτορίου της “Bo-synthesis” σε κανέναν Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας & κατ’ επέκταση ότι οι εν λόγω συνθέτες δεν είναι μέλη οποιουδήποτε Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας & Οργανισμού Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου.

Με το πιστοποιητικό-άδεια χρήσης δημόσιας εκτέλεσης μουσικής της “Bo-synthesis”, σας δίνεται η δυνατότητα να γνωστοποιήσετε στις αρμόδιες υπηρεσίες την χρήση της Μουσικής στην επιχείρησής σας, (ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος). Επίσης, την προσκομίζεται σε οποιοδήποτε έλεγχο της Αστυνομίας ή άλλης αρμόδιας υπηρεσίας, προκειμένου να αποδειχτεί η νομιμότητα της επιχείρησής σας για την χρήση της μουσικής.

– Δεν παρέχονται πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό, όπως καταγραφή αναπαραγωγής, στατιστικά ακρόασης και  καταγραφή user login.

Πως ορίζονται οι χρεώσεις;

Οι χρεώσεις είναι ανά επιχείρηση, που περιλαμβάνει όλες τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας στην ίδια διεύθυνση. Συνδυάζοντας λοιπόν την υπηρεσία μας με άλλες υπηρεσίες άλλων εταιριών ή οργανισμών, εκπροσωπούμενο και μη εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο, μειώνετε κατά πολύ τα λειτουργικά σας έξοδα.

Τιμοκατάλογος

Για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χώρους αναμονής, κοινόχρηστους χώρους κι εμπορικά κέντρα:

Τιμή 160,00€ πλέον φπα (εξαιρούνται Ξενοδοχεία,Γυμναστήρια και εμπορικά καταστήματα).

Τιμή 200,00€ πλέον φπα (εξαιρούνται Ξενοδοχεία, Γυμναστήρια και εμπορικά καταστήματα).

Τιμή 290,00€ πλέον φπα (εξαιρούνται Ξενοδοχεία,Γυμναστήρια και εμπορικά καταστήματα).

Εμπορικά καταστήματα ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων τιμή 160,00€ πλέον φπα (εξαιρούνται Ξενοδοχεία,Γυμναστήρια).

Ξενοδοχεία και Γυμναστήρια ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων και έως (3) τρεις κοινόχρηστους χώρους τιμή 290,00€ πλέον φπα.

Τηλεφωνικά κέντρα ανεξαρτήτως πλήθος γραμμών 120,00€ πλέον φπα.

α) Οι χρεώσεις ισχύουν ανά ημερολογιακό έτος. (τρέχον έτος και έως 31 Δεκεμβρίου).

(Η υπηρεσία είναι συνδρομητική και προορίζεται μόνο για επαγγελματική χρήση, με ελάχιστη διάρκεια ένα (1) ημερολογιακό έτος και με λήξη 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους,  ανεξαρτήτως μήνα ενεργοποίησης και χωρίς εξαιρέσεις. Επίσης εκδίδεται πιστοποιητικό – άδεια δημόσιας εκτέλεσης του ρεπερτορίου για το ίδιο έτος

β) Οι χρεώσεις ισχύουν για επιχειρήσεις που λειτουργούν στην ίδια διεύθυνση. Οτιδήποτε διαφορετικό αντιμετωπίζεται κατά περίπτωση, επικοινώνησε τώρα και πάρε προσφορά.

Οι χρεώσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρία που διαθέτει την παραπάνω μουσική βιβλιοθήκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επωφεληθείτε σήμερα από την υπηρεσία μας!

Χωρίς καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων σε ΟΣΔ (Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Οργανισμούς Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου) με την υπηρεσία της “Bo-synthesis”.

Ακούστε δημόσια στους χώρους της επιχείρησής σας, απολύτως νόμιμα με την χρήση μη εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου από ΟΣΔ, της υπηρεσίας της “Bo-synthesis” μουσικές συνθέσεις-μουσικά χαλιά που δεν εμπίπτουν σε καταβολή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, αφού είναι μόνο δικές μας δημιουργίες.

Η μουσική βιβλιοθήκη του Free Right Music διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από το Mpfree.gr.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Για οτιδήποτε χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας.