Μέλη

Σύντομα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας “Free Right Music” θα μπορούν να συνδέονται με τον μοναδικό κωδικό τους. Έτσι θα έχουν πρόσβαση στη λίστα  μουσικής υπόκρουσης για δημόσια εκτέλεση, χωρίς υποχρέωση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων σε ΟΣΔ (Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Οργανισμούς Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου).

Κατάλληλη για χώρους ψυχαγωγίας (μπαρ, καφετέριες, καφενεία, παιδότοπους κλπ), εστίασης (εστιατόρια, σνακ μπαρ, φαστ φουντ κλπ), σε κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων, γυμναστήρια, σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, χώρους αναμονής, μέσα μεταφοράς, τηλεφωνικά κέντρα κ.α.

Αναπαραγωγή, δημόσια εκτέλεση Ορχηστρικής μουσικής με μηχανικά μέσα, κατάλληλη για όλους τους χώρους της επιχείρησης σας όπου η μουσική δεν παίζει τον πρώτο ρόλο για την διασκέδαση των πελατών σας, όπως reception, εστιατόρια, μπαρ, εμπορικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, super market, συνεδριακά κέντρα, γυμναστήρια, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, χώρους αναμονής και τηλεφωνικά κέντρα η οποία ικανοποιεί όλα τα γούστα αλλά και τις ανάγκες της επιχειρήσεως σας, άρτια ενορχηστρωμένα και σε άριστη ποιότητα ήχου.
Χωρίς καταβολή δικαιωμάτων σε ΟΣΔ.

Απαλλαγείτε από τον φόβο των ελέγχων και ποινικών διώξεων αλλά και των οικονομικών απαιτήσεων των ΟΣΔ, με την χρήση μη εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου της υπηρεσίας της “Bo-synthesis”.

Έτσι, μπορείτε να ακούσετε δημόσια στους χώρους της επιχείρησής σας απολύτως νόμιμα με την χρήση μη εκπροσωπούμενου ρεπερτορίου της υπηρεσίας της “Bo-synthesis”, μουσικές συνθέσεις-μουσικά χαλιά, που απαλλάσσονται από καταβολή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, αφού είναι μόνο δικές μας δημιουργίες.

Με την υπηρεσία μας, δεν πληρώνετε ΕΥΕΔ (κρατική πρώην ΑΕΠΙ), Αυτοδιαχείριση, GEA ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ και δεν χρειάζεται η έκδοση Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης των παραπάνω ΟΣΔ & ΑΟΔ αφού όλα τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα για το ρεπερτόριο που σας παρέχουμε, ανήκουν αποκλειστικά στην “Bo-synthesis”.

Με την ετήσια συνδρομή, αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο ρεπερτόριο της “Bo-synthesis” για ένα χρόνο και καλύπτει τη δημόσια εκτέλεση της μουσικής της “Bo-synthesis” στην επιχείρησή σας.

Παρέχεται πιστοποιητικό-άδεια χρήσης των παρεχόμενων συνθέσεων για τη μη εκχώρηση του συνόλου του ρεπερτορίου της “Bo-synthesis” σε κανέναν Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας & κατ’ επέκταση ότι οι εν λόγω συνθέτες δεν είναι μέλη οποιουδήποτε Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας & Οργανισμού Είσπραξης Συγγενικού Δικαιώματος Ήχου.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή. Για οτιδήποτε χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας.